За нас

Verdes build е строителна фирма с високо квалифицирани специалисти

Компанията ни от 2007г. се развива главно в областта на монолитното стоманобетонно строителство- жилищни,промишлени и сгради с промишлено и индустриалното предназначение.

Фирмата е оценена от Комисията към ЦПР на Камарата на строителите като отговаряща на всички изисквания и е вписана в централния професионален регистър на строителя.

При изпълнение на своите проекти, ВЕРДЕС БИЛД се придържа към най-високите стандарти и изисквания на модерното строителство, разполага с необходимите човешки и технически ресурси и е оторизирана за изпълнение на всички строежи с високо застрояване, на сгради и съоръжения за обществено, както и на прилежащата им инфраструктура. Във фирмата работят квалифицирани работници, технически специалисти и ръководители, в сплотен колектив, който създава качествен краен продукт, задоволяващ потребностите на своите клиенти.

Стремежът на ВЕРДЕС БИЛД е да отговаря на всички условия на съвременното строителство. Навременни инвестиции дават нов облик на фирмата и отварят нови перспективи за развитие.

Ръководството на фирмата разчита на екип от опитни инженери и специалисти както и на строга система за управление на качеството и безопасните условия на труд.

Компанията непрекъснато следи развитието на пазара и да се стреми да отговаря на високите изисквания на своите клиенти.


Обадете се сега 029569520 или използвайте формата за запитване

Не се колебайте да се свържете с нас.