Строителна фирма VERDES BUILD е специализирана и в комплексно проектиране, строителство, реконструкция, ремонт и текуща поддръжка на сгради и съоръжения.

Фирмата изпълнява машинно полагане на мазилки и замазки, строително-монтажни, строително – ремонтни, довършителни и инсталационни работи в промишлени сгради и съоръжения и в обекти на гражданското строителство – обществени, жилищни, търговски, административни, складови, селскостопански и училищни сгради, здравни заведения, офиси, ателиета и други.

VERDES BUILD разполага с необходимия опит, материално – технически ресурси, интелектуален потенциал и работна сила за самостоятелна работа.

При изпълнението на строително – монтажните работи ние влагаме първокачествени материали, с доказан произход и гарантирани показатели.

Създали сме делови контакти с надеждни доставчици на материали и заготовки – българско производство и внос. Ние гарантираме извършване на възложените проектни и строително – монтажни работи: – с високо качество на изпълнението и вложените материали, в съответствие с националните и европейските стандарти – в срок.


Обадете се сега 029569520 или използвайте формата за запитване

Не се колебайте да се свържете с нас.